Awesome sock collection     |       WorldWide Shipping        |       We give you the best support!

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Het kan een keer voorkomen dat het aangekochte artikel niet past, of dat je niet tevreden bent over het product. Geen probleem. Wij bieden je de mogelijkheid om deze te retourneren of te ruilen onder de volgende voorwaarden:

  • Gekochte artikelen kunnen 14 dagen na aankoop geruild of geretourneerd worden. Mits het artikel onbeschadigd is, schoon en ongebruikt is, in originele verpakking zit en met alle kaartjes er nog aan.
  • Zorg er voor dat je altijd het, door ons meegestuurde, retourformulier bij je pakket voegt. Zonder compleet ingevuld retourformulier kunnen wij je zending helaas niet in behandeling nemen. Je kunt het formulier ook downloaden. Klik hier om het retourformulier te downloaden.
  • Ruil/retourneer je een product omdat deze niet naar wens is of niet past? Dan zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor je eigen rekening. Wil je een product ruilen tegen een andere maat of kleur? Dan sturen wij deze op onze kosten naar je toe.
  • Ruil je omdat je het verkeerde product hebt ontvangen? Dan zijn de verzendkosten voor ons. Wil je een artikel ruilen? Dan dien je dit altijd aan te geven op het retourformulier.
  • Zodra je retourzending aangekomen is bij LLkitsandsocks.nl, krijg je hier een bevestigingsmail van. Wil je je geld terug? Dat is geen probleem. Het bedrag wordt, na ontvangst van retourzending, binnen 7 dagen weer op je rekening teruggestort.
Stevio Gray 3
Blijf op de hoogte over de voorraad We informeren je zodra de voorraad weer beschikbaar is. Als wij weten dat er interesse is voor dit product kunnen we bovendien meer voorraad bestellen.
Email Quantity Je emailadres wordt nooit verstrekt aan derden!