Awesome sock collection     |       WorldWide Shipping        |       We give you the best support!

Over LowLands Kits and Socks

Ik ben begonnen met LowLands Kits en Socks vanwege een passie voor fietsen en daarnaast ben ik absoluut verslaafd aan sokken. Ik vind dat sokken van de hoogste kwaliteit en comfort moeten zijn, maar ik geloof ook dat sokken je outfit kunnen maken. Het dragen van bijzondere sokken, anders dan de reguliere zwarte en witte sok gaat over het omarmen van onderscheidend vermogen en soms gewoon dingen anders willen doen. Het is een mooie manier om jezelf te laten zien terwijl je op de fiets zit. Het is een geweldig idee dat bij het dragen van sokken niets te gek is; alle kleuren en vormen kunnen worden gebruikt en alle combinaties en contrasten zijn mogelijk. Ook voor het aantal sokken hoef je je zich niet te schamen. Ik vind dat idee zo leuk 😉. Er is altijd een reden om die gestreepte, neon gekleurde, bijzondere sok te kopen om plezier aan te beleven en om je kit een geweldige look te geven en jezelf daarmee een happy gevoel!

Omdat het in Nederland moeilijk was om gave merken te vinden kocht ik mijn sokken vaak in Amerika en werd ik er vervolgens regelmatig op aangesproken. Zelfs door vreemden. Iedereen vond mijn sokken mooi! Het leek me daarom zo leuk om deze sokken toegankelijk te maken voor enthousiaste fietsers en andere mensen in Nederland. Uit die gedachte kwam het idee om deze online store te starten. Een plek waar je de meest geweldige merken kunt kopen. Het is zo gaaf om te zien dat er een vraag is naar de producten op mijn site; niet alleen van mensen in Nederland maar zelfs ver daarbuiten (ik lever WorldWide, hoe cool is dat 😊).

www.LLkitsandsocks.nl
[email protected]

Op social media kun je ons op facebook en instagram volgen via LLkitsandsocks.nl

unnamed
Blijf op de hoogte over de voorraad We informeren je zodra de voorraad weer beschikbaar is. Als wij weten dat er interesse is voor dit product kunnen we bovendien meer voorraad bestellen.
Email Quantity Je emailadres wordt nooit verstrekt aan derden!