Awesome sock collection     |       WorldWide Shipping        |       We give you the best support!

Bike activewear collection DOTOUT Fall/Winter 2017/2018 – Mix and Match!

Bike activewear collection DOTOUT Fall/Winter 2017/2018 – Mix and Match!

Bike activewear collection DOTOUT Fall/Winter 2017/2018 – Mix and Match!

De Dotout Bike Activewear-collectie is ontworpen voor wielrenners die houden van high-tech en high-performance kleding, die graag de nieuwe trends willen volgen en die weten hoe ze verschillende stijlen en combinaties kunnen mixen en matchen.

Winter 2018

De Dotout wintercollectie 2018 biedt mannen en vrouwen de mogelijkheid om de kleding te kiezen die het beste bij hun persoonlijkheid past en combineert verschillende producten en stijlen. De kleding is zowel geschikt van wedstrijdrijden tot het fietsen om fit te blijven.

Dotout biedt zeer hoge kwaliteit tot in de kleinste details en dat zie je. De kleding heeft een prachtige stijl gecombineerd met een eigentijdse uitstraling.

Dotout heeft een lijn van longseason kleding toegevoegd aan haar seizoenscollecties. Deze lijn is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor mildere weeromstandigheden.

De kenmerken van de DOTOUT Winter Collectie zijn:

  • Merinowol: het gebruik van merinowol in combinatie met hoogwaardige elastische technische stoffen om de fietskleding een extreem goede pasvorm te geven die de natuurlijke eigenschappen van de wol accentueert: temperatuurregulatie, lichtgewicht, ademend vermogen en sneldrogend.
  • Melange tinten en vleugjes levendige kleuren: de verschillende melange tinten in combinatie met de vleugjes van levendige kleuren zorgen voor een sportieve en actieve uitstraling, elegant en smaakvol op hetzelfde moment.
  • Grafisch ontwerp / mix: afbeeldingen en kleurcontrasten zorgen voor een verfijnde look die perfect is voor wielrenners die bekend zijn met mix’n’match-stijlen en -combinaties.
  • Longseason: de kleding voor het lange seizoen is speciaal ontworpen voor mildere weersomstandigheden.

  • De speciale Dot Sandwich-constructie: de speciale Dotout Sandwich-constructie die gebruik maakt van twee verschillende componenten waardoor meer bescherming tegen externe factoren zoals wind en water en waardoor de kleding ook warmer is en meer ademend.
  • Dot Dryntech: het Dot Dryntech Project laat kleding sneller drogen en maximaliseert de water- en vochtbescherming ten opzichte van het ademende vermogen van de stof.
  • Reflex: de reflecterende Hi-Viz details die bescherming bieden en staan voor meer veiligheid op de weg.
  • Elasticita e Traspirazione: het lichte en ademende vermogen van de garens.

DOTOUT is verkrijgbaar bij www.LLkitsandsocks.nl. Dus ben je enthousiast geworden en wil je meer kleur geven aan je rit neem dan een kijkje op www.LLkitsandsocks.nl

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blijf op de hoogte over de voorraad We informeren je zodra de voorraad weer beschikbaar is. Als wij weten dat er interesse is voor dit product kunnen we bovendien meer voorraad bestellen.
Email Quantity Je emailadres wordt nooit verstrekt aan derden!